220412_Nordnet_TW_1145

Private Banking seminar Tromsø

DATO OG TIDSPUNKT TORSDAG 19. OKTOBER KL. 15:00 – 17:00

Vi ønsker å invitere deg til et eksklusivt seminar med vår samarbeidspartner Kraft Finans, torsdag 19. oktober på Clarion Hotel The Edge kl. 15:00 – 17:00.  Nordnet merker økt interesse for investeringsrådgivning, spesielt i vårt Private Banking segment. Siden Nordnet selv ikke tilbyr investeringsrådgivning, har vi et samarbeid med Kraft Finans for å dekke behovet til våre Private Banking kunder som ønsker rådgivning. På seminaret vil Kraft Finans  fortelle om hva de tilbyr innenfor investeringsrådgivning og sin forvaltningsstrategi. Nordnet vil gå igjennom fordelene for deg som kunde i Nordnet Private Banking – som blant annet Norges billigste boliglån for formuende kunder.

Slik ser programmet ut:

  • Introduksjon av Investeringsrådgivning med Kraft Finans
  • Gjennomgang av Nordnet Private Banking.
  • Interessen for rentefond har økt markant i takt med stadig høyere renter. Renteforvalterne i Kraft Finans presenterer muligheter.
  • Investeringsøkonom i Nordnet, Mads Johannesen gir en oppdatering på markedet, utsiktene fremover, og svarer på spørsmål du måtte ha.

Det er begrenset antall plasser så vi ønsker at du melder deg av arrangementet dersom du ikke kan komme. Det vil bli servert både drikke og noe å spise.

Vel møtt! Vi gleder oss til å se deg 19. oktober!