pbevent

Private Banking seminar med Kraft Finans.

Vi ønsker å invitere deg til et eksklusivt seminar med vår samarbeidspartner Kraft Finans onsdag 27. september på Hotel Victoria i Stavanger. Du kan velge mellom sesjonene som avholdes kl. 12.00-14.00 og kl. 15.00-17.00.

Nordnet merker økt interesse for investeringsrådgivning, spesielt i vårt Private Banking segment. Siden Nordnet selv ikke tilbyr investeringsrådgivning, har vi et samarbeid med Kraft Finans for å dekke behovet til våre Private Banking kunder som har behov for rådgivning.
På seminaret vil Kraft Finans fortelle om hva de tilbyr innenfor investeringsrådgivning og sin forvaltningsstrategi. Nordnet vil gå igjennom fordelene for deg som kunde i Nordnet Private Banking som bl.a Norges trolig billigste boliglån.

Slik ser programmet ut:
  • Introduksjon av Investeringsrådgivning med Kraft Finans
  • Gjennomgang av Nordnet Private Banking.
  • Interessen for rentefond har økt markant i takt med stadig høyere renter. Renteforvalterne i Kraft Finans presenterer muligheter.
  • Investeringsøkonom i Nordnet, Mads Johannesen gir en oppdatering på markedet, utsiktene fremover, og svarer på spørsmål du måtte ha.
Det er begrenset antall plasser så vi ønsker at du melder deg av arrangementet dersom du ikke kan komme. Det vil bli servert både drikke og noe å spise.
Vel møtt! Vi gleder oss til å se deg 27. september!