Nordnet event

Nettmøte med Jan Petter Sissener

Dato: 11.01.2019 Tid: 12:00 - 13:00
 • Avatar anonymous

  Hei Jan Petter!I 2018 trakk du frem blant annet Scatec Solar som en aksje du hadde tro på. Hvis du skulle trekke frem enkeltaksjer, hvilke ser mest gunstig ut i 2019?

 • Avatar anonymous

  Spørsmål fra Knut:Du nevnte sjømat og spesielt Salmar tidligere. Er dette en sektor dere er negativ til i 2019?

 • Avatar anonymous

  Hva med emerging markets generelt i 2019? Du var litt negativ til disse i fjor

Finansnestor og medieyndling Jan Petter Sissener kommer på besøk til Nordnet for å diskutere dagens marked, og fondet Sissener Canopus. Dette har nylig har blitt tilgjengelig for kjøp på Nordnet.

Canopus er et såkalt “absoluttfond”. Det betyr at det har fleksibilitet til å plassere i bankinnskudd, derivater, obligasjoner og aksjer for å optimere avkastningen med en balansert risiko. Det innebærer også at fondet kan gå “short” i verdipapirer. Fondet har vært mye omtalt i de siste månedene, blant annet fordi de sitter på en stor papirgevinst i Scatec Solar, og en mindre short-posisjon i Tesla.

Du vil ha muligheten til å sende inn spørsmål til Jan Petter underveis i nettmøtet, eller i forkant til ole.rise@nordnet.no.

Nordnets YouTube side kan du se alle våre tidligere nettmøter, intervjuer, mm.

Jan Petter var også på besøk hos oss i oktober for å prate om uroen i markedet. Her kan du høre podcasten fra dette besøket.

 • Dato: 11.01.2019
 • Tid: 12:00 - 13:00